ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Σε μια περίοδο αβεβαιότητας και άγχους λόγω της ενεργειακής κρίσης καθώς και της εκ νέου αύξησης των κρουσμάτων Covid-19,  έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ και τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εταιρείας σχετικά με την Εξυπηρέτηση των πελατών.

Απαιτήσεις στις οποίες οι εργαζόμενοι στην Cosmote e-Value ανταποκρίθηκαν και ανταποκρίνονται συνεχώς! Μεγάλη απόδειξη είναι η χθεσινή πολλαπλή βράβευση στα βραβεία Sales Excellence Awards, όπου η εταιρεία κατέκτησε πολλές πρώτες θέσεις. Από τη μεριά μας θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτά τα αποτελέσματα και να θυμίσουμε πως χωρίς τους εργαζόμενους δεν θα είχε κατακτηθεί η κορυφή!

Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στην Cosmote e-Value αποτελούν το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο κεφάλαιο της επιχείρησης. Η συμβολή τους στη βιωσιμότητα και επιτυχία της εταιρείας είναι καθοριστική. Χωρίς τους ανθρώπους της η εταιρεία δεν θα μπορούσε να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των Contact Center. Χωρίς αυτούς δεν θα αναλάμβανε την εξυπηρέτηση μεγάλων brands, αλλά και διαφορετικούς κρατικούς φορείς. Χωρίς αυτούς δεν θα έμενε όρθια σε καιρούς πανδημίας και δεν θα ανταποκρινόταν με επιτυχία στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της. 

Η Cosmote e-Value οφείλει από μέρους της τα μέγιστα στους εργαζόμενους της, οφείλει να τους παρέχει άρτιες συνθήκες εργασίας, μισθούς οι οποίοι να ανταποκρίνονται στη συγκεκριμένη εποχή, οφείλει να διαμορφώνει ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο να χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ίσες ευκαιρίες και σταθερότητα.

Καλούμε τη Διοίκηση της εταιρείας να ανταμείψει έμπρακτα τους ανθρώπους της που την οδήγησαν για ακόμα μια χρονιά στην κορυφή και να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί οριστική λύση στα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα, αποφορτίζοντάς τους από ευθύνες που δεν τους αναλογούν.