ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες ο Σύλλογός μας γίνεται αποδέκτης της ανησυχίας των συναδέλφων που εργάζονται στη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών & Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, σχετικά με την πρόθεση της Διοίκησης να προβεί σε ακόμα μία αναδιοργάνωση. Μέσα από συνεχόμενα ραντεβού των εκπροσώπων της Διεύθυνσης παρουσιάζεται η νέα δομή καθώς και οι επιπτώσεις σε διάφορα τμήματα.

Ως Σύλλογος, απέναντι στη διοίκηση της εταιρείας, έχουμε επιλέξει το δρόμο της σύνθεσης, της αλήθειας και της ωριμότητας στα μεγάλα ζητήματα όπως η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας καθώς και στα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας.

Προσπαθούμε συνεχώς μέσα από γόνιμο διάλογο να επιλύσουμε τα ζητήματα που προκύπτουν, έχοντας επιλέξει συνειδήτα να αφήσουμε πίσω το συνδικαλισμό της δημαγωγίας και της κομματικής εκπροσώπησης και να κινηθούμε με οδηγό τα συμφέροντα των εργαζομένων στο σύγχρονο πλαίσιο που διαμορφώνεται στην εταιρεία στην οποία εργαζόμαστε.

Καλούμε τους εκπροσώπους της Διοίκησης να επιδείξουν την απαιτούμενη ωριμότητα και να ενημερώσουν άμεσα το Σύλλογό μας σχετικά με τη νέα αναδιοργάνωση, μια ενημέρωση που η εταιρεία οφείλει ούτως ή άλλως να παρέχει στους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Επιπλέον καλούμε την εταιρεία να αποφύγει λάθη του παρελθόντος όπως την κατάργηση της υπηρεσίας των παραπόνων όπου οι συνάδελφοι εν μία νυκτί γύρισαν στο ακουστικό και οι πελάτες δεν είχαν που να απευθυνθούν, δημιουργώντας δεκάδες χιλιάδες εκκρεμή αιτήματα συνδρομητών τα οποία απλά έκλεισαν και αυτά εν μία νυκτί, με κακούς δείκτες εμπειρίας πελάτη.

Οι όποιες οργανωτικές αλλαγές θα πρέπει να γίνονται κατόπιν σωστού προγραμματισμού, να αποσκοπούν στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και όχι ευκαιριακά για την άσκηση περαιτέρω πίεσης για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στην εθελούσια και να κοινοποιούνται τόσο στο Σύλλογό μας όσο και στους εργαζόμενους εγκαίρως, δίνοντας εύλογο χρονικό διάστημα υλοποίησης καθώς διαταράσσονται οικογενειακοί προγραμματισμοί εν μέσω σχολικής χρονιάς και όχι μόνο.