ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Ο Σύλλογός μας στηρίζει την προσπάθεια κάθε αναγνωρισμένου επιχειρησιακού συνδικάτου για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην εταιρεία στην οποία δραστηριοποιείται.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια θυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως πρόσφατα ο Σύλλογός μας, ως το μόνο επιχειρησιακό Σωματείο στην Cosmote e-Value Πανελλαδικά, υπέγραψε νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας η οποία ήταν προϊόν διαπραγμάτευσης με τη Διοίκηση της εταιρείας. Μόνο μέσα από διάλογο με τα συλλογικά και επίσημα όργανα του συνδικάτου μπορούν να βρεθούν λύσεις για τη βελτίωση των οικονομικών και θεσμικών διεκδικήσεων καθώς και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων στους χώρους εργασίας.

Ο διάλογος μέσα στις κλειστές πόρτες των κομμάτων και των παρατάξεων οδηγεί σε αδιέξοδα, πράγμα το οποίο επιθυμούν οι γνωστοί άγνωστοι με μόνο στόχο την κομματική τους ανέλιξη.

Από «ντουφεκιές στον αέρα» έχουμε χορτάσει. Ανάληψη της ευθύνης επιθυμούν οι συνάδελφοί μας.

Ο Σύλλογος μας και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν πότε δεν κρύφτηκαν πίσω από καμία ευθύνη και με συνεχή παρουσία στους χώρους εργασίας στηρίζουν με επιχειρήματα τις όποιες αποφάσεις.

Στην Cosmote e-Value δεν είναι εφικτό να στηρίξουμε απεργία για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας καθώς αυτή έχει ήδη υπογραφεί. Προσδοκούμε αυτή η σύμβαση να αποτελέσει το ερέθισμα για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων σε όλες τις εταιρείες του κλάδου των τηλεφωνικών κέντρων.

Είμαστε εδώ και για αυτούς τους συναδέλφους και το έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν.

Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας στους προπαγανδιστές συγκεκριμένου κομματικού φορέα που προσπαθούν να σας πείσουν πως υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος για να επιτευχθούν αποτελέσματα σε ουτοπικές προσδοκίες.

Αν υπήρχε εφαρμόσιμος τρόπος ο κατώτατος μισθός να αυξηθεί 40% και να καταργηθεί η δανεική εργασία να είστε βέβαιοι ότι θα τον είχαμε υιοθετήσει. Ο Σύλλογός μας ως πρωτοβάθμιο επιχειρησιακό σωματείο υπάγεται στην ΟΜΕ–ΟΤΕ και συντασσόμαστε με τις αποφάσεις της. Καθοδήγηση και πατρονάρισμα δεν δεχόμαστε από κανέναν κομματικό φορέα, παράταξη και πρόσωπο.