ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από την υπογραφή της πρώτης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην Cosmote e-Value, αλλά και στον ευρύτερο κλάδο των τηλεφωνικών κέντρων στη χώρα μας και όχι μόνο.

Με αυτήν τη σύμβαση, η υπογραφή της οποίας ήταν χρόνιο αίτημα, μπήκαν τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορούμε να χτίσουμε για το αύριο.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης της Cosmote e-Value και του Ομίλου ΟΤΕ ανταποκρινόμενοι στο αίτημά μας για έναρξη διαπραγματεύσεων για υπογραφή νέα συλλογικής σύμβασης εργασίας μιας και η τρέχουσα λήγει στις 31/12/2023, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου μας καθώς και τον Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα της ΟΜΕ–ΟΤΕ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα αποτυπώνοντας το κάθε μέρος τη δική του προσέγγιση και τις δικές του προτεραιότητες για το περιεχόμενο της σύμβασης.

Διεκδικούμε υπογραφή νέας Σ.Σ.Ε. με άμεσες και έμμεσες (π.χ. κουπόνια) μισθολογικές αυξήσεις, με διεύρυνση των θεσμικών κεκτημένων και θέσπιση νέων, με παροχές για τα τέκνα κλπ, μέσα από ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο διεκδικητικό πλαίσιο.

Προσδοκούμε σε έναν ειλικρινή διάλογο το αποτέλεσμα του οποίου θα έχει θετικό πρόσημο για τους εργαζόμενους, για να δώσουν με τη σειρά τους ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην εταιρεία έτσι ώστε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον έντονο ανταγωνισμό σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που διαμορφώνεται στον κλάδο των contact centre.

Παράλληλα ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για υπογραφή νέων ΣΣΕ στις θυγατρικές του Ομίλου Cosmote Technical Services και Γερμανός. Στεκόμαστε αρωγοί με όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθεια των εκπροσώπων των συλλόγων εργαζομένων στη CTS και στη Γερμανός προσδοκώντας καλύτερους μισθούς, καλύτερα θεσμικά δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΟΤΕ. 

Ο Σύλλογός μας θα σας κρατά ενήμερους για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Μαζί μπορούμε – Μαζί θα τα καταφέρουμε