ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης για τη μετακίνηση των συναδέλφων που εργάζονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις στην Καλλιθέα λόγω λήξης των συμβάσεων μίσθωσης των ακινήτων και κατόπιν νέων επαφών που έγιναν με εκπροσώπους της Διοίκησης ενημερωθήκαμε ως εξής.

Μέρος των συναδέλφων θα μετακινηθούν εντός Ιανουαρίου σε κτίριο επί της οδού Πειραιώς (Πειραιώς 222) στον Ταύρο καλύπτοντας χώρο δύο ορόφων. Το εν λόγω κτίριο πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές εργασίας και χαρακτηρίζεται από ευκολότερη προσβασιμότητα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για τους υπόλοιπους συναδέλφους αναζητείται η βέλτιστη δυνατή λύση με επικρατέστερη αυτήν του κτιρίου στη λεωφόρο Συγγρού με εξίσου σύγχρονες υποδομές και καλύτερη πρόσβαση, χωρίς αυτό να είναι καταληκτικό, με ημερομηνία μετακίνησης έως 30/04/2023.

Ενδεχόμενο μετακίνησης σε κτιριακά συγκροτήματα στον Πειραιά ή/και στο Αιγάλεω στη λεωφόρο Αθηνών, δεν εξετάζεται.

Μετά τη μετακίνηση των συναδέλφων θα επανεξεταστούν τυχόν δρομολόγια υπηρεσιακών λεωφορείων σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που πιθανά να προκύψουν.

Πάγια θέση μας είναι ότι όλες οι αλλαγές πρέπει να γίνονται χωρίς αιφνιδιασμούς, πόσο μάλλον εν μέσω σχολικής χρονιάς, και σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους αυτών.

Μέλημα του Συλλόγου μας είναι να διασφαλιστεί η προσβασιμότητα καθώς και η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συναδέλφων που θα μετακινηθούν, με σύγχρονες υποδομές και συνθήκες εργασίας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποιο ζήτημα αφορά την εργασία σας.