ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) – ΙΚΑ 2024

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) – ΙΚΑ 2024

Οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ (Δημόσια ΥΠηρεσία Απασχόλησης – πρώην ΟΑΕΔ) ξεκινούν αύριο Τετάρτη 1/5/2024 στις 11.00 μέσω της ιστοσελίδας https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/kataskenoseis/programmata-kataskenoseon-oaed με χρήση κωδικών TAXISNET και αφορούν παιδιά ασφαλισμένων στον ΕΦΚΑ (Κλάδος ΙΚΑ) με έτος γέννησης από το 2008 έως και το 2018.

Για τα παιδιά των ασφαλισμένων στον ΕΦΚΑ (Κλάδος ΤΑΥΤΕΚΩ) οι αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις θα γίνουν μέσω της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ (θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση).

Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν μοριοδότησης με βάση το οικογενειακό εισόδημα, το πλήθος των ανηλίκων τέκνων και τυχόν άλλα κοινωνικά κριτήρια (ΑΜΕΑ – μονογονεϊκές οικογένειες – κλπ). Η υποβολή αιτήσεων είναι διαθέσιμη μέχρι 12/5/2024 23:59.

Περαιτέρω πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, για τα εισοδηματικά κριτήρια που διέπουν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, για τη λίστα των κατασκηνώσεων και για τις συχνές ερωτήσεις μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα https://www.dypa.gov.gr/ti-meghali-tetarti-ksekinoun-oi-aitiseis-ghia-ta-70000-voucher-paidikwn-kataskinwseon-tis-dypa.