ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο Σύλλογός μας το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται αποδέκτης πλήθους πληροφοριών, αλλά και της έκδηλης ανησυχίας των συναδέλφων που εργάζονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις στην Καλλιθέα για το ενδεχόμενο μετακίνησής τους σε άλλο χώρο.

Οι φήμες βέβαια τις τελευταίες ημέρες έγιναν επίσημες ανακοινώσεις από εκπροσώπους της εταιρείας στους χώρους εργασίας, οι οποίες αναφέρουν άμεση μετακίνηση μεγάλου αριθμού προσωπικού σε κτίριο επί της οδού Πειραιώς, με χρονικό ορίζοντα εντός Ιανουαρίου!

Πάγια θέση μας είναι ότι όλες οι αλλαγές πρέπει να γίνονται χωρίς αιφνιδιασμούς, πόσο μάλλον εν μέσω σχολικής χρονιάς, και σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους αυτών.

Σε πολλαπλές επικοινωνίες που έγιναν με εκπροσώπους της Διοίκησης ενημερωθήκαμε για τη λήξη των συμβολαίων μίσθωσης των ακινήτων επί της οδού Θησέως και για την προσπάθεια εύρεσης της βέλτιστης δυνατής λύσης για την τυχόν μετακίνηση των εργαζομένων, χωρίς να μας αναφερθεί κάποια υποψήφια κτιριακή εγκατάσταση!

Οι πληροφορίες βέβαια δεν σταματούν σε αυτή την μετακίνηση επι του κτιρίου στην Πειραιώς, αλλά αναφέρουν και ενδεχόμενη διπλή μετακίνηση, εντός Μαρτίου, σε κτίριο επί της Λεωφόρου Αθηνών/Αιγάλεω.

Ως Σύλλογος έχουμε επιδείξει την απαιτούμενη ωριμότητα σε διάφορα θέματα που έχουν προκύψει και η διαχείριση τους ήταν τέτοια ώστε να παραχθούν αποτελέσματα.

Καλούμε τη Διοικηση της εταιρείας να πράξει το ίδιο, να μην επενδυεί στην ανασφάλεια των εργαζομένων και να ενημερώσει άμεσα το Σύλλογο μας για όλα τα ενδεχόμενα μετακίνησης των συναδέλφων μας.