ΝΕΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

ΝΕΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Παρουσιάστηκε στο Σύλλογό μας, από εκπροσώπους της Διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ, το νέο ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Εθνική Ασφαλιστική με ισχύ από 1/1/2023. Θα αφορά όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΟΤΕ καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες για πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση και αντιμετωπίζοντας σε μεγάλο βαθμό μια σειρά δυσμενών συγκυριών που οδήγησαν στην αύξηση των ασφαλίστρων και σε συρρίκνωση των παροχών.

Συνοπτικά περιλαμβάνει:

  • Αύξηση στο ανώτατο ετήσιο ποσό στις εξω-νοσοκομειακές δαπάνες ανά άτομο.
  • Αύξηση στο ανώτατο ετήσιο ποσό στις σοβαρές παθήσεις για νοσοκομειακή περίθαλψη.
  • Αύξηση στο ποσό για φυσιολογικό τοκετό και για καισαρική τομή.
  • Επιπλέον εξετάσεις στο ετήσιο τσεκ-απ προσαρμοσμένες στον κλάδο των τηλεφωνικών κέντρων που εκτός από τη Βιοϊατρική θα μπορούν να γίνουν και στο ΙΑΣΩ.
  • Σε συνεργαζόμενα οδοντιατρεία της Βιοϊατρικής ένας δωρεάν ετήσιος καθαρισμός, σφράγισμα με 30€ και 55% έκπτωση στις υπόλοιπες οδοντιατρικές εργασίες.
  • Για τους συναδέλφους γονείς τέκνων ΑΜΕΑ, κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όσο ο γονέας εργάζεται στον Όμιλο ΟΤΕ ανεξάρτητα την ηλικία του παιδιού.

Τα όσα περιλαμβάνονται στο νέο ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ικανοποιούν αρκετές από τις προτάσεις τόσο του Συλλόγου μας όσο και της ΟΜΕ–ΟΤΕ ολοκληρώνοντας με επιτυχία μία προσπάθεια ετών.

Τις επόμενες ημέρες η εταιρεία θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για το νέο ασφαλιστήριο πρόγραμμα και τυχόν διαδικασίες που θα απαιτηθούν για τη μετάβαση σε αυτό.

Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν για βέλτιστες συνθήκες εργασίας και καλύτερες παροχές.