Εκλογές Επιτροπής Υγείας & Ασφάλειας στην Cosmote e-Value

Εκλογές Επιτροπής Υγείας & Ασφάλειας στην Cosmote e-Value

Ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς προστασίας των εργαζομένων είναι η ανάδειξη και η αποτελεσματική λειτουργία Επιτροπής Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας, στην εταιρεία στην οποία εργαζόμαστε.

Οι περιορισμοί της πανδημίας, οι αποσχίσεις κλάδων, η μεταφορά πλήθους προσωπικού από τη μητρική στις θυγατρικές, η δημιουργία του Συλλόγου μας από μηδενική βάση καθώς και η υπογραφή της πρώτης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ήταν οι παράγοντες που καθυστέρησαν την εκλογή της επιτροπής.

Αφού πλέον ξεπεράσαμε τις ανωτέρω δυσκολίες και με τη βοήθεια της τεχνολογίας με την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα ψήφου και με φυσική κάλπη, ο Σύλλογός μας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για την ανάδειξη της πρώτης Επιτροπής Υγείας & Ασφάλειας στην Cosmote e-Value. Μιας επιτροπής η οποία θα έχει άμεση πρόσβαση στους εκπροσώπους της εταιρείας με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων και την εξεύρεση λύσεων που αφορούν την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία.

Στο ευαίσθητο αυτό κομμάτι δεν χωρούν παραταξιακές αντιπαραθέσεις, ούτε και διαφορετικά ψηφοδέλτια. Στο παιχνίδι των εντυπώσεων που κάποιοι τεχνηέντως προσπαθούν να δημιουργήσουν προτείνοντας τους δικούς τους υποψήφιους με σαφή κομματικά κριτήρια παρελθούσας εποχής, δεν θα λάβουμε μέρος.

Ως Σύλλογος Εργαζομένων στην Cosmote e-Value θα είμαστε παρόντες στηρίζοντας με κάθε τρόπο το έργο της επιτροπής που θα εκλεγεί και όπου χρειαστεί θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την υλοποίηση του έργου της.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και σε αντίθεση με τα όσα άλλοι σας έχουν προτείνει για το ποιους να ψηφίσετε, εμείς σας καλούμε να ψηφίσετε αυτούς που εμπιστεύεστε και κρίνετε ότι μπορούν να εργαστούν και να σας εκπροσωπήσουν σε αυτό το δύσκολο κομμάτι της καθημερινότητας, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.