Για τον Κωνσταντίνο

Για τον Κωνσταντίνο

Για τον Κωνσταντίνο,

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από εμάς. Η καθυστερημένη διάγνωση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει (κοιλιοκάκη) και η μη ορθή αντιμετώπισή του, μπορούν να αποβούν μοιραία. Κάθε ημέρα που περνά είναι κρίσιμη για τη ζωή του.

Το κόστος της αξιοπρεπούς διαβίωσης του Κωνσταντίνου για την κάλυψη των αναγκών που απορρέουν είναι πολύ μεγάλο και είναι αδύνατον να εξασφαλιστεί χωρίς τη συμμετοχή όλων μας, αφού στην ίδια οικογένεια υπάρχει και άλλο παιδί με εγκεφαλική παράλυση.

Ο Σύλλογός μας κατέθεσε χρηματικό ποσό για τον Κωνσταντίνο, θέλοντας να βάλει ένα λιθαράκι στη προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι μας για το σκοπό αυτό.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Cosmote e-Value και όχι μόνο, να βοηθήσουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν. Πιο αναλυτικά όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα:

IBAN Λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς:  GR5201717440006744116974763
Δικαιούχος Λογαριασμού:   Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος / Φιλανθρωπικό Σωματείο
Αιτιολογία κατάθεσης:  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Για την αποστολή της ηλεκτρονικής απόδειξης μπορείτε να στείλετε με email στο kokoras54th@gmail.com το αποδεικτικό της κατάθεσης και το ονοματεπώνυμό σας.

Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *